Haal meer uit je gidsenploeg!

0

Omdat gidsen vaak het gezicht van een organisatie zijn, is het cruciaal dat je als organisatie je gidsen goed kan coachen en begeleiden. Toerisme Vlaanderen organiseert in het najaar 2017 in Hasselt (opnieuw) een reeks workshops “kwaliteit in gidsenwerking” waar je als organisatie aan de slag kan gaan met de tools voor gidsenwerking. Docente Janien Prummel coacht in deze vorming verantwoordelijken van organisaties met een gidswerking: diensten van toerisme, gidsverenigingen, (cultureel) erfgoedorganisaties, monumenten,… Gedurende vijf bijeenkomsten maken de deelnemers kennis met de verschillende praktische instrumenten die voorhanden zijn, staan praktijkgerichte oefeningen op het programma én is er tijd voor uitwisseling met collega’s. Janien Prummel heeft een jarenlange expertise opgebouwd rond het begeleiden van organisaties die werken met gidsen.

Praktisch: de workshops vinden plaats in Hasselt,  VAC Hendrik Van Veldeke, Koningin Astridlaan 50 op maandagen 13, 20, 27 november en 4 december 2017 met een terugkomdag op 19 maart 2018 (telkens tussen 9.30 en 13 uur). De prijs is 375 EUR (5 workshops), maximaal aantal deelnemers per reeks:  12. Uiterste inschrijvingsdatum: 4 september 2017.

Lees meer

Leave A Reply