Dynamo: steun voor schoolprojecten

0

Voor creatieve schoolprojecten, die met minstens één externe culturele partner tot stand komen, kan je bij de Vlaamse overheid een aanvraag voor projectsubsidie indienen tot maximaal 1500 euro. Tot 15 mei 2017 kan je online een aanvraag indienen voor projecten die starten vanaf september 2017 en lopen tot januari 2018. Belangrijke criteria zijn dat het project de ontplooiingskansen van de leerling vergroten, een meerwaarde betekent voor de cultuurvisie van de school, op maat van de school wordt gerealiseerd en opgezet wordt met de inbreng van een externe partner. Ga je in het kader van het dynamoPROJECT naar een culturele bestemming, dan mag je de gemaakte vervoerskosten inbrengen (tot 500 euro). Of met dynamoOPWEG kan je met groepen tot 30 personen gratis gebruik maken van de diensten van De Lijn om naar culturele bestemmingen te reizen. Voor een bezoek aan een culturele bestemming dat past binnen je dynamoPROJECT kan je ook het toegangsgeld inbrengen. Scholen kunnen een projectaanvraag indienen via de eigen schoolpagina op cultuurkuur.be  Meer informatie, voorwaarden, procedure, aanvraagformulier en inspirerende voordbeelden vind je op cultuurkuur.be

Leave A Reply