AmuseeVous zoekt regiocoördinator voor Limburg

0

AmuseeVous, dè vzw die jongeren (tussen 16 en 30 jaar) en musea dichter bij elkaar wil brengen, zoekt een vrijwillige regiocoördinator voor Limburg. Wil je graag jongeren enthousiasmeren voor het museum- en kunstaanbod in Limburg? Dan ben jij de geknipte persoon! Wat is je taak? Je werkt projecten uit met Limburgse musea en erfgoedinstellingen en laat jongeren deze kunsttempels ontdekken. Je beheert de vrijwilligers-pool van de regio, rekruteert, organiseert en delegeert. Wat krijg je er voor terug? Je werkt vrijwillig maar voor grote projecten krijg je een vergoeding. Verder biedt AmuseeVous je een fantastische ervaring, werken in een fijn team, creatieve vrijheid, en zoveel meer. Meer informatie en de vacature vind je op de website van AmuseeVous.

Leave A Reply