Kwaliteit in gidsenwerking

0

Hoe zit het met de gidsenwerking in erfgoedorganisaties vandaag? Wat loopt goed? Wat is voor verbetering vatbaar? In een interactieve sessie  gaan we dit voorjaar op zoek naar antwoorden en komen de instrumenten aan bod die Toerisme Vlaanderen ontwikkelde rond kwaliteit. Ben jij als erfgoedorganisatie, als gidsenvereniging of toeristische organisatie actief begaan met gidsenwerking? Schrijf je dan nu in voor een van de interactieve sessies!

  • maandag 25 januari 2016, van 14 tot 17 u. in het kasteel van Bokrijk
  • dinsdag 16 februari 2016, van 19 tot 22 u. in het Gallo-Romeins Museum Tongeren
  • donderdag 18 februari 2016, van 14 tot 17 u. in het stadhuis van Maaseik.

Programma:

  • welkom en introductie door Hilde Schoefs (Bokrijk), Carmen Willems (Gallo-Romeins Museum) of het museumteam (Maaseik)
  • wat is kwaliteit in gidsenwerking? Inventariseren met de deelnemers van belangrijke aspecten, positieve ervaringen en knelpunten
  • korte voorstelling van de instrumenten voor kwaliteitsverbetering
  • stand van zaken initiatieven en aanbod op dit moment
  • conclusies en vooruitblik

De sessies worden begeleid door Janien Prummel. Deelnemen is gratis, wel graag aanmelden en aangeven aan welke sessie je wil deelnemen! Na je aanmelding ontvang je een bevestiging en praktische gegevens. Van harte welkom! Meer informatie of aanmelden kan op tel. 011 23 75 80 (Anne Milkers) of erfgenoten@limburg.be

 

 

 

 

 

Leave A Reply