Oproep Vlieg zomer 2016

0

Schatten van Vlieg, de zomeractie voor families is intussen ruim bekend. vliegmetURL_LRDe  actie van zomer 2015 stond in het teken van klank en kende een groot succes. Cultuurnet lanceert aan het einde van deze zomer al een oproep voor  zomer 2016. Tot en met 16 september 2015 kunnen voorstellen voor educatieve opdrachten (of vertaling ervan naar het jeugdwerk) worden ingezonden. Dit keer draait de schattentocht rond het zicht als zintuig. Er zijn 1001 manieren van kijken en ieder kijkt met een andere bril. Vlieg wil kinderen en hun (groot-)ouders of begeleiders anders leren kijken. Organisaties die een voorstel willen indienen, kunnen ofwel enkel een voorstel uitdenken voor de invulling van de schatkist en de publicatie of een vertaling naar het jeugdwerk ontwerpen, ofwel kunnen ze op deelopdrachten indienen. Hier vind je een document met alle uitleg over Vlieg, de zomeractie en de selectiecriteria. Meer informatie op de website van cultuurnet.

Leave A Reply