Werkbezoek Kasteel van Gaasbeek

0

Op donderdag 22 oktober 2015 (opgelet! de datum is verplaatst en dus niet meer 22 september maar 22 oktober) ben je van harte welkom voor een werkbezoek aan het Kasteel van Gaasbeek. De jongste jaren heeft het Kasteel zich doen opmerken met een uitgesproken visie op publiekswerking en publieksbemiddeling. Twice upon a Castle is de vervolgeditie van Once upon a Castle in 2014 waarmee het Britse collectief Wildworks letterlijk en figuurlijk een stem aan het kasteel geeft. De ploeg van het Kasteel van Gaasbeek biedt ons een inkijk in de ontwikkeling van hun visie op de publiekswerking en de concrete vertaling ervan in de praktijk. We vertrekken in Hasselt om 10.30 uur en zijn terug rond 18.00 uur (afhankelijk van de verkeersdrukte). Deelnemen kost 10,- euro, lunch inbegrepen. Inschrijven kan tot 17 september op erfgenoten@limburg.be.

Het programma:

10.15 uur Verzamelen aan de bezoekersparking Provinciehuis, Universiteitslaan 1, Hasselt (10.30 stipt vertrekken we!)

12.00 uur Aankomst in Gaasbeek

12.15 uur Broodjeslunch in het kasteel

13.00 uur Visie van het Kasteel van Gaasbeek op publieksbemiddeling en de vertaalslag naar de concrete praktijk, door Marieke Debeuckelaere, verantwoordelijke communicatie & publiekswerking, en Annelies Lust, museummedewerker publiekswerking.

14.00 uur  Op ontdekking in het kasteel met het aanbod voor scholen, gezinnen, volwassenen en special guests in de tentoonstelling Twice upon a Castle.

16.00 uur Terugkoppeling, vragen, feedback en afsluitende drink

16.30 uur Vertrek in Gaasbeek

18.00 uur (à 18.30 uur, afhankelijk van de verkeersdrukte) Geschatte aankomst in Hasselt

Meer informatie over het Kasteel van Gaasbeek vind je op www.kasteelvangaasbeek.be/nl .Vragen? Mail naar erfgenoten@limburg.be .

 

 

Leave A Reply