postgraduaat cultuureducator PXL. Iets voor jou?

0

De hogeschool PXL Hasselt organiseert gedurende het schooljaar 2017-2018 opnieuw het postgraduaat cultuureducator. Deze eenjarige opleiding richt zich tot bachelors lerarenopleiding, toerisme, kunsten, … of tot bachelors of masters in kunst en cultuur en wil kansen op tewerkstelling in de culturele sector voor jongeren vergroten. In juni 2017 studeerde een eerste lichting van tien studenten af. De opleiding focust op het verruimen van de culturele competenties van bachelors of jonge publieksmedewerkers in culturele organisaties. Vier modules worden aangeboden: oriëntatie in cultuur, cultuur en educatie,  cultuur en communicatie, cultuur en productontwikkeling. Theorie wordt gecombineerd met praktijkervaring. De opleiding wordt in samenwerking met culturele organisaties uit het veld opgebouwd. Ben je geïnteresseerd in cultuur en wil je dat overbrengen naar een breed publiek? Dan is deze opleiding iets voor jou! Meer informatie lees je op deze website.

Leave A Reply