Wijzer met erfgoededucatie

0

“Wijzer met erfgoededucatie”  is een handleiding voor leerkrachten van het basisonderwijs in Nederland. Hoewel op Nederlandse leest geschoeid, biedt het boekje toch handvatten aan om leerdoelen te formuleren rond erfgoededucatie voor het basisonderwijs. Interessant als spiegel en als inspiratiebron voor zowel leerkrachten als erfgoedorganisaties. Enkele voorbeeldprojecten en vijf gouden regels maken het boekje helder en ook zeer toepasbaar voor erfgoededucatie in Vlaanderen.

“Wijzer met Erfgoededucatie. Handleiding bij de leerdoelen voor het primair onderwijs” is ontwikkeld door de Nederlandse onderwijsdeskundigen Zeeman & de Regt en Erfgoed Brabant ‘s Hertogenbosch. Niettemin erg inspirerend.

Je kan het boekje hier downloaden. Meer informatie op www.erfgoedbrabant.nl

Leave A Reply